De locatie voor jouw bruiloft

Bruiloft bij Klein Speik in Oisterwijk

Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! Wanneer jullie kiezen voor Brasserie Klein Speik maken jullie je trouwdag echt bijzonder.

Brasserie Klein Speik is dé locatie bij uitstek aan de rand van de bossen en vennen van Oisterwijk om jullie feest te vieren.  Onze gastheren en gastvrouwen verzorgen een uitstekende service en met de gezellige bar en aansluitende sfeervolle tuin biedt onze Tuinzaal alles voor een  spetterend feest, een receptie of wat U ook te vieren heeft. Groots of juist klein en intiem. Door de flexibele indeling kunnen we de ruimtes naar de grootte van het gezelschap aanpassen. Bij mooi weer  is het in de aangrenzende tuin goed toeven; proosten, de bruidstaart aansnijden en volop feest vieren!

Bij minder mooi weer kan de toost en receptie ook binnen Klein Speik plaatsvinden. Sfeervolle ruimtes die geschikt zijn voor kleine en grote gezelschappen . Voor het diner hebben we vele mogelijkheden om jullie culinaire wensen in te vullen; Walking diners, dineren aan lange tafels, buffetten, barbecueën, alles is mogelijk!

Klein Speik is tevens een erkende trouwlocatie. De ambtenaar van de gemeente Oisterwijk kan jullie huwelijksplechtigheid hier voltrekken. 

Neem direct contact met ons op of bel +31 (0)13 - 5282 263 voor meer informatie.

View the embedded image gallery online at:
http://www.kleinspeik.nl/bruiloft#sigProIdecca293c24