Zaalverhuur voor feesten & bruiloften

Tuinzaal / Zaalverhuur Oisterwijk

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, huwelijk, personeelsfeest of familie reünie? Voor welke gelegenheid dan ook biedt Klein Speik u de juiste locatie. In ons tuinrestaurant vindt u naast de sfeervolle ingerichte zaal ook nog een groot privéterras; ideaal voor uw aangelegenheid tijdens zonnige dagen.

Ons vakkundige team beschikt over een grote expertise als het gaat om het organiseren van feesten en partijen voor kleinere én grotere gezelschappen. Onze unieke locatie, de ruime mogelijkheden van de keuken en een gastvrij onthaal zal er voor zorgen dat deze dag onvergetelijk zal worden.

Samen met u stellen we de ideale dag/avond samen, afgaande op uw wensen wat betreft activiteiten, drank en spijs. Klein Speik biedt ruimte aan groepen van 20 tot 200 personen (meer personen is mogelijk in overleg). Samen met u stellen we een persoonlijk arrangement op dat volledig naar uw wens zal zijn.

Naast feesten, verzorgen wij ook minder feestelijke maar niet minder belangrijke aangelegenheden zoals condoleances.

Graag denken we met u mee om van het feest iets heel speciaals te maken en onze locatie en onze chef helpen daar zeker in mee. Elk feest of partij is maatwerk, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

View the embedded image gallery online at:
http://www.kleinspeik.nl/feesten-en-partijen#sigProId2edeba1a2f