Restaurant & Partijen Klein Speik Oisterwijk

Restaurant & Partijen Klein Speik Oisterwijk

Klein Speik is dé sfeervolle verrassing in het groene buitengebied van Oisterwijk. Een plaats om te genieten van een smaakvol diner, heerlijk weg dromen op het terras of om lekker uit te rusten na een stevige wandeling. Klein Speik staat voor Brabantse gastvrijheid, hartelijkheid en kwaliteit en ons enthousiaste team zal u altijd vriendelijk ontvangen.

Wij zijn trots op Klein Speik, niet alleen vanwege de toplocatie, maar ook omdat het recent een restyling heeft ondergaan. U kunt nu in een ongedwongen sfeervolle ambiance genieten van de kwaliteit van onze keuken.

En ook met kinderen bent u van harte welkom bij Klein Speik. Naast het terras is een speeltuin aanwezig waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Er is een aparte kaart voor de kinderen, maar ook de gewone gerechten kunnen aangepast worden.

Klein Speik beschikt ook over enkele ruimtes welke zich uitstekend lenen voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten. De ruimtes zijn voorzien van diverse faciliteiten en daarmee bij uitstek geschikt voor vergaderingenbruiloftenverjaardagen en feesten & partijen.

U vindt Klein Speik op nog geen 10 minuten afstand van het centrum van Oisterwijk in het bosrijke buitengebied dat niet voor niets ‘De parel van Brabant’ wordt genoemd. Gemeente Oisterwijk geldt als een toeristische trekpleister vanwege de vele bossen en vennen, zoals de natuurgebieden Oisterwijkse Bossen en Vennen en De Kampina.

Kortom, kom gerust eens langs om het nieuwe Klein Speik te bewonderen of om uw wensen onder het genot van een kop koffie kenbaar te maken. Bij ons is in overleg alles mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op +31 (0)13 - 5282 263.

Tot kijk bij Klein Speik!

View the embedded image gallery online at:
http://www.kleinspeik.nl/over-ons#sigProIdfc3ea5f019