Restaurant Klein Speik Oisterwijk

Restaurant / Brasserie in Oisterwijk

Met een geheel nieuw interieur en team hebben wij op 1 juli 2016 met veel passie en enthousiasme de deuren van Klein Speik opnieuw geopend.

Klein Speik biedt een overzichtelijke menukaart met variatie in lunch, plate en á la carte gerechten. Alle gerechten worden met zorg bereid, waarbij zoveel mogelijk verse Brabantse streekproducten gebruikt worden.

Ook kun je bij ons terecht voor een lekkere kop koffie of een goed glas wijn of speciaalbier. Met trots kunnen wij zeggen dat we een Brand Bier proeflokaal zijn!

Wij serveren ook een HIGH TEA, HIGH WINE of HIGH BEER. Vraag naar de mogelijkheden!

De bosrijke omgeving, het natuurschoon en de rijke historie van Oisterwijk, maken Klein Speik ideaal voor zowel privé als zakelijke recreatie. Naast verschillende culinaire mogelijkheden bieden we ook vele opties voor groepen. Dit kan in de vorm van activiteiten, georganiseerd door Klein Speik of door gebruik te maken van de vergaderfaciliteiten. In overleg kunnen we voor grotere groepen natuurlijk altijd afwijken van de kaart.

Private business lunch of diner

Als privé genieten en een besloten bespreking op zakelijk vlak centraal staat, is onze sfeervolle privé lounge voor u en uw gezelschap uitermate geschikt. De lounge biedt plaats aan maximaal 20 personen.

Maak een afspraak en informeer naar de mogelijkheden: tel. +31 (0)13 - 5282 263.

View the embedded image gallery online at:
http://www.kleinspeik.nl/restaurant#sigProId3d821c2d87